Meddy Teddy

Home » Happiness » Meddy Teddy

De Meddy Teddy is een leuke, interactieve, zachte en knuffelige manier voor het ontdekken en leren van kinderyoga, meditatie en mindfulness. Meddy Teddy is er voor jou alleen of met je ouders/verzorgers. Uiteraard is Meddy Teddy bij iedere kinderyoga les die ik geef aanwezig. (Zie www.kinderyogakindwijs.nl)

De meest belangrijke les is dat Meddy Teddy kinderen leert om zich vrolijk te voelen. Zoals je kunt zien op Meddy Teddy’s gezicht, is hij altijd happy. Als je alles in het leven benaderd met een positief en vrolijk licht, dan verandert jouw uitstraling en kun je alles doen waar jij je gedachten toe zet!

Meddy Teddy is een rolmodel en bij moeilijke situaties een Buddy voor jonge mensen, die hen helpt gezonder en bewuster te leven. De pluche teddybeer heeft een intern frame waardoor hij in veel yoga posities kan buigen. Meddy Teddy is gelukkig als hij yoga kan doen in een ruimte vol kinderen of zittend in Lotus houding op jouw bed of bureau. Een geweldige didactische tool en van uiterst zacht pluche. Hij draagt een Zen White yoga broek. Meddy Teddy is 14,5 inch, 37 cm hoog. De prijs is € 48,50 per stuk.

                                               Wees krachtig, doe yoga.

Comments are closed.

Footer Column 2

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Nieuws

Vanaf 21 december 2020 kunt u ook terecht voor een verwarmende en ontspannende Hot stone massage.

Sinds oktober 2020 kunt u bij Praktijk Amable terecht voor EMDR therapie.

Bij Praktijk Amable kunt u etherische oliën en andere producten van het merk doTerra kopen.

Praktijk Amable is wederverkoper van Zechsal Magnesium producten.

Gediplomeerd voetreflexologe. Lid van de BER (Bond van Europese Reflexologen).

Praktijk Amable - psychologie en voetreflexologie