MIR-Methode (voetmassage)

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. MIR staat voor “Mentale en Intuïtieve Reset” en betekent “Vrede” in het Russisch. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. Je kunt deze zelfstandig gebruiken, zonder begeleiding. Persoonlijk gebruik is sinds 1,5 jaar deze methode en ik heb er zoveel baat bij, dat ik deze methode graag aan mijn cliënten meegeef, om zelf thuis aan hun eigen gezondheid te kunnen werken.

Met de MIR-Methode wordt gewerkt aan de oorzaak van je klachten, zowel lichamelijk als emotioneel. Wat je daarvoor moet doen, kan je zélf en in je eigen omgeving. Het is heel eenvoudig uit te voeren en zeer effectief. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan een paar minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en ook vaak dat er al verbetering is na de eerste weken.

De MIR-Methode bestaat uit 9 stappen die je eenvoudig zelf kunt doen. Het zijn 'opdrachten' die je aan jezelf geeft en terwijl je dat doet, aai je over je hand of je arm en je zegt iedere stap drie keer, liefst hardop, en dat twee keer per dag. Voor verdere informatie, zie onder blog.

Tevens bied ik voor kinderen een KinderMIR-voetmassage aan. Deze voetmassage geef ik ook aan volwassenen, hetzij uitgebreider. Volwassenen die deze KinderMIR-voetmassage ontvangen, merken een diepgaande werking op het gebied van hun Innerlijke Kind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Footer Column 2

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Nieuws

Vanaf 21 december 2020 kunt u ook terecht voor een verwarmende en ontspannende Hot stone massage.

Sinds oktober 2020 kunt u bij Praktijk Amable terecht voor EMDR therapie.

Bij Praktijk Amable kunt u etherische oliën en andere producten van het merk doTerra kopen.

Praktijk Amable is wederverkoper van Zechsal Magnesium producten.

Gediplomeerd voetreflexologe. Lid van de BER (Bond van Europese Reflexologen).

Praktijk Amable - psychologie en voetreflexologie