MIR-Methode

Home » Healing » MIR-Methode

 

Wat is de MIR-Methode®?

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld en schenkt aan iedereen in de wereld. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

MIR-Methode in het kort

MIR-Methode zelf thuis doen
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van uw lichaam weer wordt geactiveerd. Wat u daarvoor moet doen, kunt u zelf en in uw eigen omgeving. U heeft er geen gereedschappen voor nodig en u hoeft er niets voor te kopen. Het is heel erg eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.

De MIR-Methode doen
Het uitvoeren van de MIR-Methode kost u niet meer dan 2x 2 minuten per dag. Het enige dat u nodig heeft, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en ook vaak al verbetering is na de eerste weken. Kinderen (en dieren) reageren sneller op de MIR-Methode. De natuur-wetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen.  In hoeverre u de werking ervaart, verschilt per persoon.

De MIR-Methode bestaat uit 9 stappen die u eenvoudig zelf kunt doen. Het zijn 'opdrachten' die u aan uzelf geeft en terwijl u dat doet, aait u over uw hand en zegt de stap 3x (liefst hardop).
 
MIR-Methode leren
De MIR-Methode bestaat uit 9 stappen.
1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting

3. Vader loskoppelen, moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie duidelijk maken

Wanneer u veel of ernstige klachten heeft, moet u eerst twee weken lang alleen stap 5 en 7 doen, en na die twee weken pas alle 9 stappen doen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze methode, of wilt u hierin gecoached worden, dan kunt u contact opnemen of een afspraak maken.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Footer Column 2

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Nieuws

Bij Praktijk Amable kunt u ook terecht voor edelsteentherapie. Tevens voor het kopen van edelstenen en edelsteensieraden. Kijk voor meer informatie op Crystal happiness.

Bij Praktijk Amable kunt u etherische oliën en andere producten van het merk doTerra kopen.

Praktijk Amable is wederverkoper van Zechsal Magnesium producten.

Gediplomeerd voetreflexologe. Lid van de BER (Bond van Europese Reflexologen).

Categorieën

Praktijk Amable - psychologie en voetreflexologie