Psychologie

Om te beginnen nodig ik u van harte uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Kom gerust eens kennismaken en vertellen waar u mee zit. Ik zal u wat vragen stellen zodat we even in gesprek raken en ik een goed beeld van uw situatie kan krijgen. U kunt intussen voor  uzelf bepalen of u een klik voelt en u door mij wilt laten behandelen. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur. Afhankelijk van uw probleem zijn 5 à 6 consulten genoeg. Natuurlijk kunt u altijd na een paar maanden nog eens terugkomen als daar behoefte aan is. De consulten duren in principe een uur, soms is er een uitloop van hooguit een kwartier.

Mijn vraagstelling richt zich totaal op u en uw situatie (werk, privé, uw probleem) en in het begin stel ik erg veel vragen. Ik vat samen en maak daarmee een beeld van de situatie zoals u er nu instaat. Samen bekijken we dit beeld en u corrigeert daar waar nodig. Ik vraag en ik confronteer en dat is niet altijd leuk! Maar het goede nieuws is dat er ook gelachen wordt en dat verandering nu eenmaal altijd inspanning vereist.

Veel van mijn clienten combineren de consulten met voetreflextherapie. We praten een half uur samen (u praat het meeste en ik luister het meeste), vervolgens krijgt u een behandeling voetreflextherapie van 50 minuten en daarna praten we nog een half uur na over de ervaringen/gevoelens die u heeft ervaren en wat ik ben tegen gekomen tijdens de behandeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Footer Column 2

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Nieuws

Sinds oktober 2019 is Praktijk Amable groeicoach bij de LimonadeBrigade in Werkendam. Zie onder het kopje “blog” meer informatie.

Bij Praktijk Amable kunt u etherische oliën en andere producten van het merk doTerra kopen.

Praktijk Amable is wederverkoper van Zechsal Magnesium producten.

Gediplomeerd voetreflexologe. Lid van de BER (Bond van Europese Reflexologen).

Praktijk Amable - psychologie en voetreflexologie