Cursus Shantala babymassage

Cursus Shantala babymassage

De cursus is bedoeld voor ouders/verzorgers van baby's in de leeftijd vanaf 6 weken tot ongeveer 10 maanden. Deze cursus is ook aan te bevelen voor prematuur baby's.

Een cursus bestaat uit vier lessen van 90 minuten, in groepsverband, maximaal 4 baby's. U kunt de cursus ook individueel volgen, dan zijn er drie lessen van 90 minuten. Tijdens deze lessen leert u de gehele Shantala babymassage, zodat u uw kindje daarna een volledige lichaamsmassage van 25 minuten kunt geven. Ook leert u een aantal voetreflexpuntjes, die u kunt toepassen bij spijsverteringsproblemen en darmkrampjes, verkoudheid, spanningen, benauwdheid, doorkomen van tandjes en andere grote en kleine ongemakken.Tevens leert u een gemakkelijke ontspanningstechniek voor uzelf, uw baby basisbevestigend te dragen, de babytaal tijdens de massage, reacties op de massage en contra-indicaties komen aan bod.

De cursus is inclusief het gebruik van massageolie, een naslagwerk (met alle behandelde technieken en oefeningen van de volledige Shantala massage) en een flesje massageolie.

De cursus kan gegeven worden op een tijdstip dat voor u en uw baby het beste uitkomt. De individuele cursus is bij u thuis (binnen een straal van 10 kilometer enkele reis), in een voor uzelf en voor uw baby veilige en vertrouwde omgeving. De lokatie van de cursus in groepsverband, gaat in overleg. De docente, masseert op een baby massagepop, terwijl u uw eigen baby masseert. Na de massage kunt u uw baby eventueel voeden of badderen in een Tummytub. Daarna kunnen we de rest van de stof van die les behandelen en eventueel nog oefenen op de baby massagepop.

Voor verdere informatie over de Shantala babymassage kunt u kijken onder het kopje "baby's en kinderen" en dan  vervolgens onder "Shantala babymassage". Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor de cursus, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of een email sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Footer Column 2

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Nieuws

Bij Praktijk Amable kunt u de Aloe Vera producten van het merk LR kopen.

Praktijk Amable is wederverkoper van Zechsal en Himalaya Magnesium producten.

Gediplomeerd voetreflexologe. Lid van de BER (Bond van Europese Reflexologen).

Categorie├źn

Praktijk Amable - psychologie en voetreflexologie