KinderMIR-voetmassage

De KinderMIR (voetmassage) is voor kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar. In samenwerking met Mireille Mettes (ontwerpster van de MIR methode) is deze KinderMIR voetmassage ontwikkelt. De 12 zinnetjes zijn eenvoudig te leren. Het speciale dansje is erg leuk om samen met kinderen te doen en zeker niet moeilijk.
 
Als een kindje voor de 1e keer in mijn praktijk komt mag hij/zij zelf uit 4 soorten massageolie een favoriete geur kiezen. De gekozen olie gebruik ik tijdens de behandeling van de voetjes. Als ik klaar ben met de behandeling (ongeveer 30 minuten) mag hij/zij een voetje van gips uitzoeken, daarin zit een kuiltje en daar doe ik een druppeltje van de gekozen olie in. Dit voetje fungeert dan als ankertje. Als het kind zich soms wat minder voelt kan het aan dit voetje ruiken om zo weer aan de massage herinnert te worden waarbij hij/zij zich fijn en veilig voelde. Dit helpt het kind om weer terug bij zichzelf te komen.
 
Mijn jongste cliënt praat thuis over “voetjes verven” bij Barbara.
Tijdens de voetmassage spreek ik de zinnetjes hardop uit als ik de bijbehorende massagegreep uitvoer op de voetjes. Door het doen van deze KinderMIR-voetmassage komen kinderen terug bij hun waarheid, het geeft ze een gevoel van vrijheid. Kinderen komen hiermee weer in hun kracht te staan. Wanneer ze weer terug komen bij zichzelf, bij hun eigen blauwdruk, hun eigen kleuren, valt er veel spanning van ze af en lossen veel emotionele en lichamelijke klachten vanzelf op.
 
Kinderen leren al op jonge leeftijd dat ze met twee waarheden moeten leven. De kinderwaarheid: het zien van verschijningen, aura’s en chakra’s, het binnen krijgen van emoties van anderen en het ervaren van sensaties zoals, tintelingen of pijnen in hun lichaam. De volwassenenwaarheid is dat er geen aura’s en chakra’s bestaan, dat emoties ontkend worden en de lichamelijke ervaringen aanstellerij zijn. Van deze speciale voetmassage komen de kinderen echt tot rust. Het kan helpen bij: hele drukke kinderen, autisme, bedplassen, slecht slapen, pesten, etcetera. De KinderMIR zinnetjes doet u, samen met uw kind 1x per dag en minimaal 2 weken.

 

Footer Column 2

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Nieuws

Bij Praktijk Amable kunt u ook terecht voor edelsteentherapie. Tevens voor het kopen van edelstenen en edelsteensieraden. Kijk voor meer informatie op Crystal happiness.

Bij Praktijk Amable kunt u etherische oliën en andere producten van het merk doTerra kopen.

Praktijk Amable is wederverkoper van Zechsal Magnesium producten.

Gediplomeerd voetreflexologe. Lid van de BER (Bond van Europese Reflexologen).

Categorieën

Praktijk Amable - psychologie en voetreflexologie